Альтернативна іДодаткова Комунікація

Альтернативна іДодаткова Комунікація

Історія Беккі:
Слідуйте за своїми мріями

Беккі — яскрава, креативна, весела студентка та завзятий гравець із пристрастю до акторської майстерності, танців, співу та мистецтва. У неї незабаром після народження діагностували ДЦП, Беккі не може контролювати своє тіло чи говорити, тому спілкування стає проблемою на все життя. Це не завадило їй реалізувати свої інтереси та мрії. Коли ця амбітна британська підліток, також відома як eyegazegirl, не будує світи та міста в Minecraft і Sims, ви можете помітити, як вона красномовно звертається до натовпу як мотиваційний оратор.

"Я досягла набагато більшого, ніж я коли-небудь вважала можливим."

Беккі Тайлер

Життя з допоміжними технологіями

Мама Беккі Фіона вперше дізналася про допоміжні технології від ерготерапевта, коли Беккі була дитиною. Вони почали її шлях до грамотності з низькотехнологічним AДК, таким як книжки з картинками та інструменти комутаційного доступу. Беккі почала працювати з першими версіями технології погляду очей Tobii Dynavox і комунікаційного програмного забезпечення, коли їй було сім років, і зараз використовує TD Snap на пристрої Серії TD I як основний засіб комунікації. Завдяки рішучості та мужності Беккі не лише навчилася грамоти; вона готується завершити GCSEs. Її улюблені функції Серії TD I – відстеження погляду поза приміщенням, що дозволяє їй навчатися на вулиці, і партнерське вікно, яке заохочує зоровий контакт і не дозволяє людям читати через її плече. Вона також потурає своїй любові до соціальних мереж за допомогою програм Communicator 5 Accessible Apps. Беккі використовує пристрій відстеження очей PCEye у поєднанні з настільним комп’ютером для шкільних завдань та ігор.

Illustration

Сила команд

У Беккі достатньо мотивації, щоб досягти всього, що вона задумала, але потрібна віддана команда, щоб не відставати від її амбіцій і втілювати її мрії в життя. Її батьки та домашній шкільний репетитор поставили високі очікування щодо освіти Беккі, розробивши вдосконалені методи навчання, що відповідають її потребам. Її консультант із допоміжних технологій та особисті помічники допомагають їй у всьому, що пов’язано з технологіями, включаючи програмування нової лексики та забезпечення нормального життя. Її команда також підтримує позанавчальні інтереси, такі як збір коштів, де вона допомогла зібрати мільйони на благодійність, а також допомогла протестувати та розробити інтерфейс, щоб зробити погляд очей Minecraft доступним для всіх. Беккі планує вивчати комп’ютерну техніку в університеті та мріє одного дня використати свої навички, знання та рішучість, щоб покращити життя за допомогою допоміжних технологій, мистецтва та ігор.