Альтернативна іДодаткова Комунікація

Альтернативна іДодаткова Комунікація

Історія Делайни:Зламайте бар'єри

Маючи світлий розум і дух змагання, Делайна живе, щоб кинути виклик загальноприйнятим правилам. Народившись біля мису Канаверал, у дитинстві вона спостерігала за запусками космічних човників, що надихнуло її на великі мрії та зосередження на можливостях. Для Делайни вирішення проблем є другою натурою. У дворічному віці їй поставили діагноз ДЦП, і вона навчилася досягати успіху у світі, який часто ігнорує людей з обмеженими можливостями. Вивчаючи маркетинг у коледжі, вона заснувала Fearless Independence, бренд стилю життя та консалтингову компанію, зосереджену на внесенні різноманітних поглядів на бізнес, освіту та моду

"Сьогодні спілкування — це більше, ніж просто спілкування один на один або навіть групова взаємодія... Це про незалежність досліджувати та ділитися своїм власним досвідом, думками, [і] почуттями зі світом."

Делайна Перріш

Життя з допоміжними технологіями

Як і багато інших з ДЦП, Делайна має проблеми з мовленням і моторикою, які можуть ускладнити спілкування. Незадовго до того, як вона поступила в коледж, її логопед заохотив її спробувати AДК.
Вона почала використовувати Серію TD I, пристрій для генерування мови з підтримкою погляду, після того, як випробувала його на конференції. Хоча вона віддає перевагу спілкуванню в оточенні друзів і сім’ї, Делайна покладається на свою Серію TD I у більш офіційних умовах разом із програмним забезпеченням Communicator 5, яке дозволяє їй друкувати очима та перетворювати текст на мову. Це рішення AДК допомогло Делайні опитувати професорів, брати участь у групових проектах, а також організовувати та друкувати роботи в коледжі.
Тепер це допомагає їй готуватися до виступів та інтерв’ю. У 2021 році вона використовувала свою Серію TD I на заході TEDx, де розповідала про усунення розриву в працевлаштуванні людей з обмеженими можливостями. Того ж року Делайна привернула увагу журналу Forbes. Її пристрій допоміг їй підготуватися до співбесіди, щоб вона могла точно представити свої думки.

Illustration

Вперед і вгору

Делайна заснувала Fearless Independence у 2019 році разом зі своєю мамою Трішею, спеціалістом із реклами, та сестрою Алі, медичним працівником. З Делейною на чолі вони працюють над розширенням можливостей людей у ​​різних галузях виправляти несправедливість і наполягати на інклюзивності. Представляючи Fearless Independence, Делайна співпрацювала з такими всесвітньо відомими брендами, як Vera Bradley і Tommy Hilfiger, чий адаптивний одяг вона моделювала на Тижні моди в Нью-Йорку. Вона також є представником бренду та консультантом Tobii Dynavox і допомогла нам удосконалити нашу технологію та отримати ще глибше розуміння наших клієнтів. Окрім професійного життя, вона любить йогу, шопінг і тусування з друзями на вечірках. Народжена, щоб прокладати нові шляхи, Делайна завжди мала всі задатки успішної людини. Оснащена допоміжними технологіями, які можуть йти в ногу з її розумом і стилем життя, ця безстрашна інноваторка продовжить потрапляти в заголовки газет і в історію.